Hyvinvointivalmennukset tulossa talvella 2019

Tulossa yksilövalmennukset, jossa keskitytään terveyden kokonaiskuvaan, johon vaikuttavat ravitsemus, fyysinen aktiivisuus, uni ja palautuminen, stressin määrä elämässä ja kyky hallita omaa terveyttään.

Valmennus voi olla lyhyempi tai pidempi ajanjakso. Se riippuu siitä mitä haet valmennukselta. 

Jos haluat kokonaisvaltaisen valmennuksen pituus tulee olemaan pidempi, kun taas sitten esimerkiksi saliohjelman tai ruokasuunitelman valmennus tulee olemaan lyhyempi. 

Valmentajana en vähennä kaloreita minimiin, eikä ruokavaliossa ole esimerkiksi kieltolistoja vaan opettelemme syömään ravitsevaa ruokaa sallien välillä herkuttelun.

Valmennuksessa huomioidaan erityisruokavaliot, mutta valmennuksen aikana emme diettaa poistaen esimerkiksi rasvoja tai hiilihydraatteja kokonaan pois.

Liikunnan osalta valmennus tulee olemaan sinun näköisesi. 

Etsimme lajeja joista sinä tykkäät ja huomioimme riittävän levon, jotta palaudut. 

Mielen hyvinvoinnin osalta annan vinkkejä miten pystyt rentoutumaan kiireen keskellä. 

Kokonaisvaltaisen valmennuksen aikana opit myös miten mielen hyvinvointi vaikuttaa hyvinvointiisi ja siihen, että jaksat syödä ja liikkua säännöllisesti kiireistä huolimatta. 

Omia vahvuuksiani valmennuksessa on levon ja palautumisen huomioiminen tekemisessä, sekä sallivuus. Vahvaa osaamista löytyy myös ärtyneen suoliston ja refluksin hoidossa. 

Opiskelen tällä hetkellä PTCA Health Coach hyvinvointivalmentajaksi ja harjoittelen valmennuksia harjoitusasiakkaideni kanssa. 

© 2019 NELYSIAN-All Rights Reserved Hämeentie 92, 00550 Helsinki

info@nelysian.fi 0403603707

Verkkokaupan toimitusehdot.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksenne parantamiseen.