USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Minkälaiset toimitustavat verkkokaupalla on?


Voit valita lähetetäänkö paketti Postin pakettiautomaattiin, Matkahuollon pakettina vai Ärräpakettina. Pieni tuote, joka mahtuu kirjekuoreen lähetetään kirjattuna kotiosoitteeseen. Huom. voit laittaa toiveen ostoskorin viestikenttään jos sinulla on jokin tietty toimipiste johon haluat paketin toimitettavaksi.
Kuinka nopeasti verkkokaupan tuotteet lähetetään?


Lähetämme paketit arkisin 1-4 vrk kuluessa tilauksesta. Sen jälkeen saat sähköpostiin seurantakoodin, jonka kautta voit seurata paketin tuloa. Paketin lopullinen toimitusaika määräytyy siitä kuinka nopeasti paketin toimittava yritys sen toimittaa.
Voiko tuotteita tulla ostamaan myymälästä?


Varastomme sijaitsee Hämeentiellä Vallilassa, josta lähetämme kaikki verkkokauppamme tuotteet, mutta valitettavasti meillä ei ole myymälää mistä tuotteita voi tuolla noutamaan/ostamaan.
Miten tuotteet maksetaan verkkokaupassa?


Verkkokaupan tuotteet voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, sekä turvallisella PayPalilla. Maalmanlaajuinen Stripe Payment toimii maksunvälittäjänä korttimaksuissa. Tarvitset siis korttia käyttäessä kortin numeron ja turvanumeron, sekä voimassaoloajan. Valitettavasti verkkokauppaamme ei saa tällä hetkellä yhdistettyä verkkopankki maksupainike vaihtoehtoja. Ylläolevat maksunvälittäjät ovat kuitenkin täysin luotettavia, joten voit huoletta maksaa jommalla kummalla niistä.
En käytä luonnonkosmetiikkaa. Onko ihonhoidon valmennuksesta minulle hyötyä?


Valmennukseen voit osallistua vaikka et käyttäisi luonnonkosmetiikkaa. Yhdessä luvussa kerron mitä luonnonkosmetiikka on, mutta sinun ei tarvitse käyttää luonnonkosmetiikkaa itse. Ihonhoidon valmennus antaa sinulle enemmän tietoa ihonhoidosta ja siitä miten voit hyvin tuloksin hoitaa ihoasi kotona.
En tiedä mitä tuotteita ihoni tarvitsee. Saanko neuvoa tähän asiaan.


Jos et tiedä mitä tuotteita sinun kannattaisi itsellesi ostaa ota yhteyttä info@nelysian.fi. Me autamme mielellämme sinua löytämään oikeat tuotteet ihollesi.
Miten olette päätyneet Ekopharman tuotteisiin?


Haluamme suosia kotimaista kosmetiikkaa ja olemme vakuuttuneita Ekopharman tuotteiden laadusta ja tehosta.

© 2020 NELYSIAN-All Rights Reserved Hämeentie 92, 00550 Helsinki

info@nelysian.fi 0403603707

Verkkokaupan toimitusehdot.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksenne parantamiseen.